Contact

Mensen op BalgzandAanmeldingen en informatie:

  • Voor aanmeldingen en info over Wad excursies kunt u zich telefonisch wenden tot dhr. J. Booij, tel. 0223- 635340 (e-mail: jac.booij@planet.nl) of dhr. H.Arts 0223-633210 (e-mail: hj.arts@ziggo.nl
  • Voor aanmeldingen en info over Vogelkijkexcursies kunt u de website van Landschap Noord-Holland raadplegen. Via deze website kunt u direct excursies reserveren en betalen. Aansluiten ter plaatse en betalen bij de gids is ook mogelijk. Telefonische informatie en reserveren: 088 0064455.
  • Nationaal Reddingmuseum “Dorus Rijkers”: tel. 0223-618320 (e-mail: info@reddingmuseum.nl)

Op bepaalde zondagen in het jaar (afhankelijk van de waterstand) is ’t Kuitje open voor bezoekers die zonder vooraf een afspraak te maken een wad-excursie willen volgen. Houd voor de juiste data onze nieuws pagina in de gaten of neem contact met ons op.

Combinatie Wad- en vogelexcursie:

Een combinatie van Wad- en Vogelkijkexcursie is ook mogelijk. Echter dit is wel afhankelijk van de waterstand. Wad excursies zijn alleen mogelijk bij laagwater.

Kinderfeestje?

Ook kunnen, in overleg, kinderverjaardagen en of familiedagen georganiseerd worden.

Route beschrijving:

Routebeschrijving Ewijcksluis (N99) Routebeschrijving Den Helder (N9) Routebeschrijving Kuitje bord

  • Komt u vanaf Ewijcksluis via de N99 neem dan op de rotonde vlak voor de Kooijbrug de eerste afslag richting industrieterrein Oostoever.
  • Komt u vanaf Den Helder of de N9 ga richting industrieterrein Oostoever en dan over de Kooijbrug en neem dan de derde afslag industrieterrein Oostoever.
  • Komt u vanaf de Parallelweg vanaf Breezand neem dan op de rotonde vlak voor de Kooijbrug de tweede afslag richting industrieterrein Oostoever. U bevindt zich nu op de Oostoeverweg.

Na c.a. 3 km op deze weg ziet u het bovenstaande bord. (c.a. 50 m. voor de zuidpoort van de marine). Hier moet u rechtsaf slaan. Rij verder rechtdoor. Na 300 meter vindt u ons gebouw rechts.

Heeft u een navigatiesysteem stelt u die dan in op “Oostoeverweg 80, 1786 PS Den Helder” of via de gps-coördinaten: N 52.93256; E 4.79566 of via rds-coördinaten: X 114.9503; Y 549.6650

Geef een antwoord